Contact

N.B.: Omdat ik per 1 januari 2023 met pensioen ga en dus stop met de praktijk, is er een aanmeldstop voor nieuwe cliënten. Bestaande behandelingen worden vanzelfsprekend voortgezet en ook behandelingen van cliënten met wie ik al een eerste afspraak heb gemaakt, gaan gewoon door.

 

De praktijk is geopend op maandag tot en met woensdag van 8.45 – 13.30 uur. Het adres is

Reijer Keijserstraat 1A
1791 AX Den Burg
tel. 06-53325112

Als u telefonisch contact met mij wilt kunt u een bericht inspreken, dan bel ik u terug. Mocht ik in verband met ziekte of vakantie tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan krijgt u via de voicemail informatie over wie voor mij waarneemt.

De behandeling volgt aansluitend op de intake, zonder verdere wachttijd. De wachttijd geldt ongeacht de aandoening en ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent.  (De informatie over de wachttijd is voor het laatst geactualiseerd op 3 november 2022).

Hoewel de onderstaande tekst gezien de aanmeldstop en de praktijkbeëindiging niet meer relevant is, ben ik verplicht deze tekst op te nemen. In feite kunt u zich niet meer als nieuwe cliënt aanmelden.

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met mij opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Wachtkamer praktijkruimte